Els aficionats del MoraBanc, els millors analistes esportius

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

De ben segur que els aficionats aportaran també el seu gra de sorra omplint el pavelló el proper cap de setmana. L'objectiu: assolir la millor entrada de la temporada en una jornada que es preveu apassionant.

El repte de la Copa del Rei està a tocar i el Morabanc depèn d'ell mateix per aconseguir-ho. Però quines opcions reals tenim? La graderia creu que hi ha "força opcions" però s'ha de veure què farà la resta d'equips perquè "està tot molt igualat". Hi ha qui opta per "no posar més pressió del compte" i "anar partit a partit".

En el que sí que coincideixen uns i altres és en la valoració global que fan de l'equip en el que va de temporada. Destaquen el joc de Shermadini, aposten per trobar una línia d'equip i creuen que aquest any l'equip funciona millor que l'any passat. També li demanen més a Daniel Clark. 

Alguns seguidors ja tenen la Copa del Rei al cap i ja s'apunten a l'agenda el calendari.

Encara és aviat per agafar vols per a la Corunya, abans haurem d'esperar almenys dues jornades més. La primera final aquest dissabte a les 21 h de la nit al Pavelló Poliesportiu contra el Sevilla i la segona final serà diumenge 24 a les 12.30 h contra el Baskonia fora de casa.

Informa: Cesc Sanjuan   Locució: Hèctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.