Els bons resultats ajuden Carchat a completar el Mundial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Carchat arriba a l'equador de la temporada en el seu millor moment. El pilot encadena dues victòries en la categoria de promoció en les dues últimes proves del Mundial en les quals ha estat present, Polònia i Alemanya. Ara, l'hi queden 3, i vol continuar estant a dalt de tot.

Joan Carchat aprofita aquests dies de descans sense competició per fer balanç de la primera meitat de temporada. Fins al moment, el pilot de Mitsubischi ha completat 4 proves del Mundial de Rallies en la categoria de Producció. Victòries en les dues últimes en què ha pres part, Polònia i Alemanya. Dos resultats que l'han catapultat a la classificació general.

Ara, però, més enllà de competir amb el cronòmetre i els altres pilots, Carchat ha de competir contra l'altre gran rival d'aquesta temporada, el pressupost. Encara li queden 3 curses per tancar l'any.

La propera cita serà el primer cap de setmana d'octubre al Ral·li de Còrsega.

Informa: Xavi Bonet   Imatges: Joan López / Imatges cedides per Joan Carchat

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.