Els equips de 3x3 completen una estada al Pas prèvia als Jocs Olímpics de la Joventut

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Deu esportistes formen la delegació andorrana als Jocs Olímpics de la Joventut. El bàsquet serà l´esport amb més representació, a la ciutat xinesa de Nanquín. Nois i noies porten un mes junts, especialment aquesta setmana en què estan fent una estada al Pas de la Casa abans de marxar dilluns a la Xina.
Els integrants dels equips de bàsquet 3x3 es coneixen gairebé millor que els seus pares o germans. Els vam veure junts a l´Europeu sub- 18 i no se separaran fins a acabar els jocs. Aquesta setmana estan completant una estada al Pas de la Casa amb una agenda ben atapeïda. A les vuit del matí entrenament a la pista fins a les deu. Acte seguit relaxació al jacuzzi. A la piscina hem estat amb l´equip masculí format per Roger Lliteras, Marc de Bofarull, Sergi Jiménez i Sergi Jordana. Després d'una mica de gimnàs, els dos equips dels jocs comparteixen estada amb un grup de la Federació Francesa de Bàsquet. A les dotze, arriba l´hora de dinar. A l´hotel ja els estan esperant les noies. Ens representaran a la Xina Claudia Brunet, Anna Mañà, Laura Navarro i Maria Vidal. Junts van a fer el segon àpat del dia.A les dues de la tarda tornen a la pista un parell d´hores, després sessió amb el psicòleg, per tornar a la pista a les cinc. El sopar arriba a les set i s´acaba el dia amb un torneig que es juga conjuntament amb els integrants de la Federació Francesa. Divendres acaba l´estada. Dilluns marxen a la Xina. Preparats i carregats d'il·lusió.Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.