Els esportistes andorrans compten les hores per al debut als Jocs de Rio

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La delegació andorrana compta les hores per a l´inici dels Jocs. Serà a partir de la una de la matinada quan arrencarà la cerimònia inaugural en un dels escenaris més mítics, l´estadi de Maracanà. La judoka Laura Sallés serà la banderera de la delegació, que estarà formada per quatre esportistes, quatre tècnics i dos caps de missió.

La més matinera a entrar en acció serà la tiradora de precisió Esther Barrugués, que demà dissabte disputarà les classificatòries en la modalitat de carrabina de 10 metres a partir de dos quarts de dues de la tarda.

Més tard, a partir de les sis de serà el torn del nedador Pol Arias, que participarà en una de les sèries classificatòries dels 400 metres lliures.

Un altre dels punts d´interès de demà serà la prova de ciclisme en ruta, en què alguns dels residents lluitaran per les medalles, com Joaquim Rodríguez, l´irlandès Dan Martin, el portuguès Rui Costa o el colombià Esteban Chaves. La cursa començarà a dos quarts de tres de la tarda.

La setmana vinent serà el torn dels altres dos representants. La judoka Laura Sallés competirà dimarts en el pes de menys de 63 quilos, a partir de les 15h i la seva primera rival en setzens de final serà l´australiana Katharina Haecker, tres vegades campiona d´Oceania.

El darrer andorrà a entrar en acció serà l´atleta Pol Moya, que divendres dia 12 a partir de les 15h disputarà una de les sis sèries classificatòries dels 800 metres.

L´andorrana serà una de les delegacions més petites d´uns Jocs que reuniran uns 10.500 esportistes de 206 països i un equip de refugiats promogut pel Comitè Olímpic Internacional. Des d´aquesta nit i fins al 21 d'agost, la flama olímpica romandrà encesa a Rio.

Informa: Joan López

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.