Els esquiadors de la FAE es tornen a posar en marxa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encara que molts pensin el contrari, els integrants de la Federació d´Esquí ja fa dies que estan en marxa. Aquesta és una època clau per la preparació física i del material. En aquest sentit el salt en el rànquing de l´equip masculí d´esquí alpí s´ha traduït amb millors esquís per aquesta temporada.

Marc Oliveras i Joan Verdú començaran la temporada al top-100 mundial en dues disciplines. Un rànquing que aquest mes de maig els ha permès recollir millors esquís a la marca que els patrocina. Aquests, "es divideixen en tres categories: la Copa del Món, la Copa d'Europa i després FIS. Amb el Marc estem en categoria Copa d'Europa", ha explicat Verdú. Oliveras ha afegit que acostumen a rebre els "esquís dels caps de fila de la marca en qüestió, els provem i si ens van bé ens els quedem."

Joan Verdú és el 76 del món en gegant. Fa uns dies ja va poder estrenar esquís nous en aquesta disciplina. Oliveras està al top-100 mundial en descens. L'esquiador ja té les fustes per la propera temporada.

Les dues darreres temporades el lupus que pateix ha limitat els entrenaments de Marc Oliveras. Això ja és història, ara tots dos es preparen de la millor manera: "Tinc el vistiplau dels metges per anar al 100%", ha celebrat Oliveras. Verdú també ha reconegut que necessiten "estar forts per començar en plena forma la temporada i poder aguantar sense desgastar-nos gaire durant la temporada que és molt llarga."

Els esquiadors andorrans continuaran la preparació física. Abans de marxar a l´hemisferi sud faran una estada de quatre dies a partir de l'11 de juny a Val d´Isere.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Josep M Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.