Els germans Teixidó celebren un doble podi històric

Els germans Ferran i Xavier Teixidó ja són a casa, després d´aconseguir, ahir, un doble podi històric per a la Federació de Muntanyisme a la Copa del món de quilòmetre vertical de Loutraki, a Grècia.

Xavi i Ferran Teixidó no només són una parella de germans força ben avinguts. Des de fa molts anys, aquest cognom s'ha associat a alguns dels resultats més destacats de l´equip nacional de curses de muntanya. Ahir a Grècia van protagonitzar un doble podi històric, amb Xavier segon i Ferran, tot just per darrere.

A Grècia, Xavi Teixidó es va quedar a només setze segons del vencedor, l´eslovè Necj Kuhar. Per darrere va arribar el seu germà Ferran que, amb la tercera plaça d´ahir, s´ha assegurat el podi a la classificació final de la Copa del món.

L´última cita de la temporada, el mes vinent a Itàlia, servirà per decidir si Ferran acaba tercer o fins i tot puja un esglaó més al podi.

Informa: Joan López    Imatge: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.