Els isards viatgen a Letònia amb confiança

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de rugbi ha viatjat avui cap a Letònia, on demà disputarà el quart partit del Campionat d´Europa. Els isards afronten el duel conscients que no serà fàcil puntuar al camp del segon classificat, però també amb confiança després de la darrera victòria contra Hongria.
Els isards van fer ahir al vespre el darrer entrenament a l´Estadi Nacional abans de viatjar avui cap a Letònia. El combinat de Jeannot Martinho ha perdut a última hora Gagnidze i Arasanz per lesió, però recupera Jamrulidze. Les baixes obligaran el seleccionador a fer canvis i Pol Alieu deixarà la tercera línia per actuar de centre. Letònia és la segona classificada del grup B de la segona divisió europea, amb dues victòries i una derrota. Andorra arriba al darrer partit de la primera volta en el quart lloc, després de sumar la primera victòria el mes passat amb Hongria. El partit entre Letònia i Andorra es jugarà demà a partir de les dues de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.Declaracions: Jeannot Martinho, entrenador de la selecció de rugbi Informa: Joan López Imatge: Robert Querol
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.