Els isards volen que el debut oficial a l'Estadi Nacional sigui una festa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els isards disputaran dissabte un partit especial, el primer del Campionat d'Europa. Serà el debut oficial a l´Estadi Nacional i es podrà seguir en directe per Andorra Televisió. El rival, Lituània, és a priori el més fort del grup.

El Campionat d´Europa de Nacions vol fer un pas endavant i la Federació Andorrana n´és una de les impulsores. L´antiga FIRA ha passat a dir-se Rugby Europe, amb un canvi d´imatge i l´objectiu de promocionar l´esport de la pilota oval. Per això es volen oferir en streaming tots els partits en un nou canal web. El primer arribarà dissabte a les 15h, entre Andorra i Lituània.

Serà un partit especial per més motius. Per primera vegada els isards disputaran un partit oficial al nou Estadi Nacional. A diferència del futbol, la família del rugbi està encantada amb la nova instal·lació, fins i tot amb la polèmica gespa artificial. Es vol que el partit sigui una festa i l´entrada serà gratuïta.

En el vessant esportiu, la selecció obre una nova era sense jugadors emblemàtics com Josep Magallon o David Kirikaixvili. Joan Fité serà el capità. Per al partit de dissabte, Andorra tindrà baixes importants a la primera línia, com Gagnidze i Rekhiashvili, mentre que Julien Langeard torna als tres quarts després d´una llarga baixa per lesió.

L´Andorra - Lituània es jugarà dissabte a les tres de la tarda i es podrà seguir en directe per Andorra Televisió, Ràdio Nacional d'Andorra i andorradiusio.ad.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.