Els Jocs dels Petits Estats del 2021, el desafiament principal del nou mandat del COA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encara falta temps perquè arribin, però els Jocs dels Petits Estats del 2021 són el principal repte de la nova comissió permanent del Comitè Olímpic, que ha resultat escollida amb Jaume Martí al capdavant. El president afronta el cinquè mandat.

La majoria dels membres de la permanent repeteixen, però hi ha tres incorporacions amb trajectòria en l´esport i la política. Jordi Cerqueda assumeix la vicepresidència segona, Jordi Minguillón és el nou tresorer i Joan Tomàs s´incorpora com a vocal. Se'n van Manel Fernández, Jacint Risco i Aitor Osorio. Ja es començarà a treballar per a l'èxit d'Andorra 2021.

"L'equip que hem renovat perquè hi haurà molta feina
Hem renovat l'equip perquè hi haurà molta feina", diu Jaume Martí, qui recorda que s'hauran de preparar els Jocs i els atletes, "el més important perquè sigui un èxit per Andorra".

L'experiència de l'edició del 2005 serà valuosa per al Comitè Olímpic, que pensa en un pressupost auster i menor que en l'anterior edició. Estaria al voltant de 2,5 milions d'euros, amb una part d'autofinançament. Pel que respecta a les instal·lacions, les necessitats estarien al Comunal. Es vol activar la proposta perquè el Comunal pugui tenir vuit carrers i Martí creu que es podrien obtenir subvencions internacionals per fer-ho.

La feina més immediata per a la nova permanent són els Jocs dels Petits Estats del 2017, en què es pensa dur una cinquantena d'esportistes i els Festivals olímpics de la joventut europea.

Informa: David Domingo
Imatges: Robert Querol / Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.