Els jugadors del CV Andorra, molt preocupats per la situació i el futur del club

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els jugadors del CV Andorra estan patint més que ningú la situació en la qual es troba el club. Avui, dos dels importants del vestidor , Xavi Borrego i Xavi Folguera, han estat al "Dia E" i nan explicat en primera persona com està encaixant la plantilla tot el que està passat amb l'afer del patrocinador i que podria impedir que l'equip competís per falta de finançament.

Xavi Borrego assegura que l'equip viu la situació "amb molta tristesa" perquè "no pot ser que per una vegada que tinguem el suport econòmic per fer un equip que pot ser campió de la Superlliga, tot se'n vagi a norris". Espera que se solucioni perquè "si es perd, difícilment tornarà a haver-hi una possibilitat de fer alguna cosa així".

Folguera assegura que després de conèixer la notícia "els maldecaps no paren". Demana saber quelcom el més aviat possible perquè "en aquesta situació no podem seguir".

Informa: Xavi Bonet

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.