Els jugadors del MoraBanc Andorra, mentalitzats per guanyar el Sevilla i mantenir les opcions per la Copa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Últims entrenaments del MoraBanc Andorra abans d'afrontar el tram final, i decisiu, de la primera volta. L'equip afrontarà demà el duel davant el Sevilla amb la obligació de guanyar, per mantenir les opcions intactes de classificar-se per a la Copa del Rei.

El vestidor del MoraBanc Andorra sap la importància del partit de demà davant el Sevilla. Els jugadors saben que serà complicat, però també saben què s'hi juguen.

'No serà un partit senzill, segur", assegura Shermadini. "Juguem aquí, al nostre pavelló. Sabem la importància que té el partit per a nosaltres. Espero, i segur que ho farem, que donem el màxim cadascú de nosaltres per guanyar el partit', ha afegit el jugador.

I és que en cas de derrota contra el Sevilla, l'Andorra diria un adéu, gairebé definitiu a viatjar a la Corunya. 'No vull pensar en la possibilitat de perdre. Hem estat treballant per aquest partit. Hem mirat vídeos del Sevilla. Hem fet l'scouting. Sabem com ataquen i com defensen. Espero que tot ens surti bé', afirma.

La cita, demà, a les 9 de la nit al Poliesportiu. Si l'Andorra guanya, estarà a un pas de la Copa del Rei, en la seva segona temporada a la Lliga ACB.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.