Els jugadors del MoraBanc Andorra treballen l'aspecte més físic per afrontar una lliga més exigent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra va completar ahir la primera sessió d´entrenament com a equip ACB. Va ser al pavelló Joan Alay, a l´espera de la posada a punt del Poliesportiu d´Andorra. Malgrat les absències importants, ahir vam poder veure sobre el parquet bona part de les figures del MoraBanc Andorra.

Ahir es van tornar a veure tots sobre un parquet. Algunes cares conegudes perquè ja estaven a l'equip l'any passat. I altres de molt familiars perquè han estat referents del bàsquet espanyol els darrers anys. L'any passat Jordi Trias va decidir venir a Andorra. Era fer un pas enrere per fer-ne dos endavant i de moment tot va sobre rodes. Considera que "les peces que hem fitxat ens ajudaran a adequar el tema físic" que requereix la lliga ACB. Serà, diu, "una lliga diferent. més física, més dura" però confia en l'equip i l'autoexigència dels jugadors. Shaun Green coincideix en la necessitat de treballar el físic i creu que la competència en la seva posició és molt dura.

Víctor Sada i Jordi Trias han pogut recuperar la seva amistat tornant a defensar la mateixa samarreta. Sada vol imprimir el seu caràcter sobre la pista i espera que així es puguin aconseguir resultats. Betinho confia en què la seva presència a l'equip pugui atreure afició portuguesa al Poliesportiu per donar suport a l'equip.

Joan Peñarroya i Francesc Solana han creat una plantilla molt dinàmica amb un denominador comú: Fer pinya i créixer a l'ACB com a bloc.

Informa: Cesc Sanjuan     Imatge: Robert Querol      Locució: Àlex Moldes

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.