Els jugadors del River Andorra MoraBanc no es relaxen

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El 22 de març el Bàsquet Club River Andorra MoraBanc va assolir l'ascens esportiu a l'ACB. A banda de la feina constant que s'està fent als despatxos, esportivament l'aturada és desmesurada. En aquest sentit el club va iniciar la setmana passada entrenaments específics per a alguns jugadors. Les sessions preparatòries s'allargaran tot el maig.

No se sap del cert en quina categoria jugaran la temporada que ve. Amb tot, el club ha tornat als entrenaments. Unes sessions dirigides per Xavi Luque, segon entrenador, i supervisades, de vegades, per Joan Peñarroya. Luque explica que es treballa "amb els jugadors que tenen contracte a priori per a l'any que ve, i hi ha algun jugador que ha demanat quedar-se com Thomas Schreiner o Thomas Hampl". Els entrenaments "van enfocats directament a la millora individual dels jugadors en certs aspectes del joc que s'ha anat parlat amb ells durant la temporada i que interessa que millorin, combinat amb un treball físic amb Miguel Angel Rodellar".

Treballen en sessions dobles de dilluns a divendres. Els jugadors han estat els primers a rebre de manera positiva aquests entrenaments. Tots volen arribar de la millor manera a la temporada que ve. Jordi Trias diu que "van molt bé per mantenir la forma o millorar-la" perquè "hem tingut moltes vacances per haver quedat primers, però no pot ser que estiguem tant de temps parats i pel cos va molt bé" per poder "estar l'any que ve on tots volem, que sembla que va per bon camí". "Un cop aquí", afegeix el jugador, "hem de mirar per l'equip que podem fer". Desconeix quants jugadors seguiran però destaca "la feina molt ben feta" i considera que "molts es mereixen continuar".

Aquests entrenaments s'allargaran fins al 31 de maig.

Informa: Cesc Sanjuan     Imatge: Sergi Pla

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.