Els representants del Taekwondo Club tornen a casa amb cinc medalles

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els representants del Taekwondo Club Andorra van tancar un Campionat d'Espanya de clubs a Benicàssim força positiu, amb un botí de 5 medalles. Dues van arribar en la categoria cadet i van tenir com a protagonistes Kilian Pérez i Luz Zurdo.

Avui l´entrenament dels més menuts del Taekwondo Club Andorra té dos convidats molt especials. Kilian Pérez i Luz Zurdo han arribat de Benicàssim després de guanyar una medalla cadascú al Campionat d´Espanya de clubs. Kilian va ser plata després de superar cinc combats i perdre en la final. Luz en va guanyar tres i ha tornat a casa amb el bronze. La taekwondista assegura que se sent guanyadora perquè "em van tocar rivals amb un pes molt diferent al meu". Per la seva banda, Kilian Pérez explica que va perdre la final "per cansar-me molt ràpid",

Les medalles al Campionat d´Espanya tanquen un any molt profitós, en què tots dos ja van destacar al Mundial cadet de Corea, en què van arribar fins als quarts de final. Una temporada que els ha servit per continuar progressant i, sobretot, guanyar confiança. Els dos coincideixen a manifestar que han deixat de banda la por. Se senten amb molta confiança i encaren els combats amb més esperit de lluita. Kilian i Luz es preparen per fer ara el salt a la categoria júnior i seguir entrenant i competint junts.

Amb només 15 anys i un gran futur per endavant, ja s´han convertit en un bon mirall per als que tot just s´inicien al tatami. D´aquí a poc esperen repetir visita amb més medalles.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.