Els seguidors del Purito, demà al peu del canó

Aquest dissabte arriba la Vuelta a Espanya. Moltes de les mirades dels aficionats andorrans estan posades sobre el resident Joaquim Rodríguez. El Purito arribarà a Andorra a dos minuts i mig del líder, però els seus seguidors volen animar-lo perquè demà acabi com a líder de la ronda o almenys sigui el primer a arribar al coll de la Gallina.

El club de fans del Purito Rodríguez ja és a punt per dissabte. Un dels seus més fidels seguidors, el també ciclista Emili Pérez, ja ho té tot a punt per veure demà l'etapa de ben a prop. Una etapa que considera "feia falta a Andorra" i que "serà espectacular". Ell estarà al final dels 106 quilòmetres per Andorra.

La carretera del coll de la Gallina ja esta pintada per a l'ocasió. Tot per animar el corredor que més seguidors andorrans arrossega. Pérez espera que el públic animi el màxim a "Purito" Rodríguez "a veure si ens dóna una alegria".

El mateix Emili, així com altres aficionats, demà tindrà la caravana aparcada al coll de la Gallina per seguir l'ascens des de primera fila.

Informa: Xavi Bonet    Imatge: Lluís Calvo/Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.