Els títols de la 37ena edició de la Travessa de Ransol queden a casa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Malgrat les dures condicions meteorològiques, aquest matí s'ha pogut disputar la 37ena edició de la Travessa de Ransol. La prova puntuable per la Copa d'Andorra ha comptat amb esquiadors de nivell tant de Catalunya com França. Amb tot, els títols s'han quedat a casa amb Xavi Areny en categoria masculina i Sophie Dusautoir, en femenina, que ha entrat al costat de Maria Fargues.
A les 9 del matí nevava feblement a la vall de Ransol. La meteorologia ha obligat a modificar el recorregut que s'ha quedat en 1.600 metres de desnivell positiu. Amb tot, el Soldeu Esquí Club ha pogut mantenir un circuit molt atractiu. Júniors i cadets han sortit 15 minuts més tard. Sergi Casabella era el favorit i al final ha estat el vencedor en categoria cadet. En categoria sènior masculina, com s'esperava, la lluita ha estat entre Joan Albós i Xavier Areny. El jove esquiador andorrà ha aconseguit la victòria en el darrer descens.Maria Fargues i Sophie Dusautoir han fet tota la cursa juntes i així mateix han volgut travessar la línia d'arribada primeres.Demà es completarà el cap de setmana de muntanya amb la Crono del Tarter.Informa: Cesc Sanjuan
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.