En marxa un programa amb 30 joves per ampliar la base del vòlei platja

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació de Voleibol vol donar continuïtat als èxits aconseguits en vòlei platja a les darreres edicions dels Jocs dels Petits Estats i aquest estiu posarà en marxa un programa de tecnificació amb una trentena de joves. L´horitzó està posat a Andorra 2021.

Poques modalitats han donat tantes alegries a l´esport del país com el vòlei platja als Jocs dels Petits Estats. A San Marino, Geni da Silva i Xavi Folguera van penjar-se l´or per segona vegada consecutiva, el tercer podi de la parella en tres edicions si hi afegim el bronze que van guanyar a Luxemburg 2013.

La federació no podia trobar millors tècnics per posar en marxa un projecte que vol assegurar-ne la continuïtat. El director tècnic. Miqui Ripoll, avança que "Geni da Silva s'ocuparà de la vessant masculina i Folguera de la femenina". "Poden ensenyar moltíssimes coses i pels joves són una motivació suplementària. És un luxe poder-los tenir com a tècnics", ha afegit.

El projecte de tecnificació arrencarà amb una trentena de joves, repartits en categories sub-15, sub-17 i sub-19. L´horitzó està posat en els Jocs d'Andorra 2021 i aquest mateix estiu es vol començar a competir en les proves del circuit català. Ripoll creu que posar l'horitzó als Jocs permet "un període de quatre anys per poder marcar una línia de treball bastant concreta i seguir-ne la progressió".

Demà començaran els entrenaments al Parc Central en una campanya que s´allargarà fins setembre.

Informa: Joan López
Imatge: Cristina Jubete/Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.