L'Enfaf s'estrena a tercera pensant ja en l'ascens

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Enfaf enceta temporada a la tercera divisió del futbol sala espanyol aquest cap de setmana. Ho fa amb nou entrenador, Jorge Días, i una plantilla que vol ascendir.

Ha costat però finalment Jorge Días ha acceptat l'oferta per dirigir l'ENFAF Construccions Modernes. El tècnic, que havia marxat a entrenar a la Seu d'Urgell, coincidirà de nou amb molts jugadors que ja va dirigir al desaparegut Club Esportiu Sant Julià. De fet, els mateixos jugadors han estat els que han pressionat per recuperar-lo a la banqueta.

"Hem lluitat bastant aquest estiu perquè es pugui incorporar el Jorge al final de l'estiu. Estem superilusionats perquè era l'entrenador que tots volíem i ara tenir-lo aquí ens omple de motivació. Estem més motivats que mai".

Guillem Castro, capità Enfaf Construccions Modernes

Jorge Días prefereix donar protagonisme als seus homes. El mateix que vol que tinguin a la pista, on l'objectiu és clar: Guanyar partits i pujar de categoria ja que "estem preparats per competir per tot".

La plantilla presenta dues cares noves, Oriol Rodríguez i Arnau Jansat. Rodríguez pot aportar en "defensa, sobretot, i experiència en la categoria" de cara a una hipotètica lluita per l'ascens.

L'Enfaf debutarà aquest dissabte a la Massana al grup 2 de tercera divisió contra el Col·legi Santo Ángel-CCR BaixSud de Castelldefels. Serà el primer pas en el camí cap a l'ascens.

Informa: Sergi Cano

Imatges: Ricard Tenza 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.