Les entitats esportives rebran 50.000 euros menys del Govern el 2015

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta tarda, a la roda de premsa del consell de ministres s'han fet públiques les subvencions a entitats esportives per al 2015. La suma atorgada a les 37 entitats beneficiades no arriba als 3 milions d'euros.
L'entitat esportiva que més ajuda econòmica rebrà és la Federació d'Esquí. L'ens presidit per Albert Coma s'emportarà 881.600 euros. Una aportació que respon no només als esportistes de primera línia, sinó també a tota la base.En segon lloc hi ha el Bàsquet Club Andorra. L'entitat presidida per Gorka Aixàs rebrà 196.000 euros. Una aportació baixa tenint en compte que l'equip competeix a l'ACB, però el secretari d'Estat d'Esports en funcions, Jordi Cerqueda, ha dit que el club està pendent d'una subvenció extraordinària per part del Govern.El Comitè Olímpic rebrà 147.00 euros. El motiu són les competicions importants que haurà d'afrontar aquest any, en especial, els Jocs dels Petits Estats a Islàndia.Destaca també el FC Andorra, amb 145.000 euros; el VPC, amb 100.000, i el CV Andorra, que per la desaparició del seu primer equip ha vist reduïda la subvenció a 65.000 euros.Informa: Xavi Bonet
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.