Es treballa en la pista Riberal

La pista Riberal comença a ser una realitat. Aquest traçat nou arriba per fer el relleu a la pista de les Antenes. Un canvi motivat per fer un pas endavant davant la Federació Internacional d´Esquí. Una circumstancia que ha condicionat l´atorgament del Campionat del Món del 2015.

La pista Riberal sera el nou traçat andorra per celebrar proves de Kilometre Llançat, una pista que neix amb un gran repte per davant: acollir els campionats del món de 2015. Aquesta era l´exigencia de la FIS per poder acollir un Campionat del Món. Grandvalira va reaccionar perque, a només uns metres de la pista de les Antenes, tenia l´espai idoni per oferir aquestes millores. La pista Riberal té més pendent i una frenada millor. El director d'activitats de SAETDE, Nadal Antor, destaca que aquesta pista té "300 metre de frenada dels quals gairebé 100 són de pujada". Aquests dies s'hi fan les obres de condicionament. Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.