Eslovènia passa per sobre d'Andorra 0-8

Derrota contundent de la selecció de futbol sala per 0 a 8, ahir, al primer dels dos amistosos davant d´Eslovènia, al Prat Gran d´Escaldes-Engordany. El combinat centreeuropeu, un dels finalistes de la propera Eurocopa, va imposar un ritme de joc molt alt i va aprofitar les errades tricolors en defensa.

Eslovènia juga, a hores d´ara, a una lliga superior a Andorra. Ahir, els eslovens van demostrar perquè són un dels dotze millors equips del continent amb un ritme de joc difícil d´aturar per al combinat de Xavi de la Rosa. Tot i la superioritat del rival, Andorra va donar moltes facilitats. Al descans s´hi arribava amb un 0 a 3. El segon gol i el tercer, precedits de dos regals que els eslovens no van desaprofitar.

A la segona part, Eslovènia va fer cinc dianes més davant d'una Andorra que va tenir alguna ocasió clara però a la qual li va faltar encert, com en aquesta ocasió de Quim Salvat, que ahir va debutar amb la selecció. Nacho Llamas també apuntava al gol amb aquest xut de doble penal, però no va entrar; va sortir fluix i massa centrat. Els últims dos gols d´Eslovènia van arribar a porta buida.

Avui, totes dues seleccions jugaran un segon partit amistós, també al pavelló del Prat Gran d´Escaldes-Engordany, a partir de dos quarts de nou del vespre.

Informa: Joan López    Imatge: Sergi Pla    Locució: Àlex Moldes