España acaba vuitè la cinquena etapa del Dakar, el seu primer top-10

Cristian España ha estat el gran protagonista de la cinquena etapa del Ral·li Dakar. El pilot de motos ha estat vuitè, el primer top-10 que aconsegueix al ral·li més dur del món. En cotxes, Cyril Depres ha acabat quart i ha cedit el lideratge a la general.

Cristian España ha completat el seu millor dia al Ral·li Dakar. El pilot de KTM ha estat vuitè en la cinquena etapa, entre les localitats bolivianes de Tupiza i Oruro. Ha estat el mateix dia en què el resident Joan Barreda ha perdut gairebé 40 minuts per una errada de navegació. A la general, liderada pel britànic Sam Sunderland, España ocupa ara la 22a plaça.

En cotxes, el resident Cyril Despres ha acabat quart l´etapa, amb victòria del seu company a les files de Peugeot Sebastien Loeb. Nani Roma ha finalitzat en segona posició i tercer ha estat Stephane Peterhansel, que se situa com a nou líder. El resident francès ocupa ara el tercer lloc de la general, a poc menys de cinc minuts del seu company d´equip.

A falta dels resultats en camions d´Albert Llovera i Jordi Ginesta, els representants andorrans mantenen la bona línia després de la primera de les temudes cinc etapes bolivianes. La propera arribarà demà, amb més de 500 quilòmetres d´especial i gairebé 800 en total, entre Oruro i la Paz, abans de la jornada de descans de diumenge.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.