España no aconsegueix reconduir la situació de Riera i el manté apartat de l'equip

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Finalment, el màxim golejador del FC Andorra, Riera, serà apartat de l'equip per culpa dels problemes personals que arrossega des de fa mesos amb el preparador físic. Dijous, però, hi va haver un nou capítol més greu que va apartar temporalment el jugador de l'equip. Ahir al vespre es va acordar entre totes les parts implicades fer definitiva aquesta decisió.

Punt i a part a la història de Riera amb el FC Andorra, així ho van decidir ahir els membres de l'equip tècnic, el president de la gestora, Lluís España, i el jugador. El màxim golejador i assistent de l'equip abandonarà el conjunt de Justo Ruiz després d'un any i mig a l'entitat. Precisament ahir avançàvem que totes dues parts desitjaven continuar juntes, però, finalment no hi ha hagut marxa enrere i el jugador deixarà l'entitat.

Tot i la decisió de totes dues parts de separar els seus camins, el jugador continuarà vinculat al conjunt tricolor en la faceta interna i social, tot i que, en l'àmbit esportiu no tornarà a jugar amb els de Justo Ruiz aquesta temporada.
El jugador s'haurà de plantejar un canvi d'aires en qualitat de cedit, ja que, el president de la gestora, Lluís España, i el jugador, no han acordat la baixa definitiva.

Per la seva banda el golejador desitja continuar al país i descarta marxar fora, malgrat que disposa d'ofertes. El seu futur a curt termini passa per incorporar-se a un club de la lliga nacional i reconeix que ja té propostes.

Informa/imatge: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.