Esports aposta per l'estadi d'Encamp

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La ministra d'Esports ha emplaçat els responsables del Futbol Club Andorra a buscar altres opcions per seguir jugant a Andorra.

Mònica Bonell considera que l'estadi més viable és el que la Federació de Futbol construeix a Encamp i emplaça les parts "a arribar a un acord". 

Per la seva part, Ferran Costa no ha volgut valorar la situació del Futbol Club Andorra, un dia després d'anunciar que finalment no hi haurà estadi a la Borda Mateu. Ara bé, confia que es trobarà el camí per continuar fent créixer el projecte

El tècnic del Futbol Club Andorra defensa que els directius "sempre han trobat la manera de donar passes endavant i fer del club un projecte més sòlid". Ferran Costa està "segur que, com ha passat en totes les situacions prèvies, trobaran el camí i la millor manera de seguir fent créixer el projecte". 

Qui també hi ha dit la seva és Gabriel Fernández a l'Editorial de l'"Avui serà un bon dia" de Ràdio Nacional: 

Informa: Bruna Luque - Joan López 

Imatges: Nil Forcada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.