Estada de pretemporada conjunta

La Federació de Judo celebra, al llarg de tota aquesta setmana, una estada de pretemporada al costat del grup de tecnificació de Migdia Pirineus. En total, més de mig centenar de judokes entrenant i compartint coneixements al pavelló d´Ordino.

La bona relació entre la Federació de Judo i el departament de Migdia Pirineus ha permès aquesta trobada. Els francesos han arribat amb una quarantena de judokes de primer nivell.

Els judokes s'entrenen en dues sessions diàries: dues hores al matí i tres a la tarda. Aquesta és una gran oportunitat, especialment per a la federació, per intercanviar coneixements.

Segons el director tècnic de la Federació de Judo, Toni Besolí, "és una sort que hagin vingut i vulguin fer el seu estatge de pretemporada aqui a Andorra, a nosaltres ens va bé perquè tenen qualitat".

Les dues entitats esportives volen estrènyer els lligams. Una relació que pot resultar molt beneficiosa per als nostres judokes.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.