L'estadi de la FAF a Encamp tindrà 5.600 espectadors i un cost d'11 milions d'euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El nou estadi de la federació de futbol a Encamp costarà 11 milions d'euros i tindrà una capacitat per a 5.600 espectadors amb gespa híbrida calefactada. La infraestructura s'obrirà a organitzar tornejos internacionals en categories de base.

La intervenció de la UEFA i la FIFA ha suposat algunes variacions en el projecte d'estadi de la federació a Encamp. Les dues entitats incrementaran el suport econòmic i això permetrà elevar la capacitat a 5.600 espectadors, així com disposar de gespa híbrida, com la de l'Estadi Nacional, calefactada.

El president de la FAF, Fèlix Álvarez, ha afirmat que si es completen totes les fases el valor de l'obra "arribarà als 11 milions". Amb tot, ha considerat que "l'octubre del 2024 possiblement tindrem ja pràcticament l'estadi si no acabat, avançat. Únicament podria quedar el gimnàs i alguna zona més com la seu social".

Això permetrà acollir tornejos oficials de base. Fet que Álvarez ha exposat que pot ser molt interessant per al país. "Un cop tinguem construït el d'Encamp ja tindrem dues instal·lacions en condicions i homologades per UEFA i llavors si que podem demanar alguna competició d'aquest tipus".

Álvarez remarca que les relacions amb el FC Andorra s'han refredat d'ençà de les obres a l'Estadi Nacional que van complicar algunes qüestions per als partits internacionals. A més, reconeix una mica de neguit per saber què passarà amb el Nacional tenint en compte que el club no té projectat cap estadi encara.

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.