S'estreny la lluita pel descens 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra va emportar-se una victòria amb valor afegit contra el Valladolid. Els tricolors tornaven a guanyar tres mesos després i veuen la salvació una mica més a prop. Sense confiances, perquè el calendari no dona treva. Divendres, nou repte contra un rival directe, l'Osca.  

"No ens treu de ser pobres, però si que crec que ens ha de reforçar moltíssim". Així analitzava aquest diumenge Eder Sarabia la victòria de l'Andorra contra el Valladolid. Tres punts que serveixen per trencar una ratxa de tres mesos sense guanyar i que tothom vol que serveixi de revulsiu. Els andorrans continuen penúltims a la lliga, però la situació ha millorat.

Ara la salvació, que marca el Cartagena, es troba a només 3 punts i amb el partit ajornat contra el Llevant a la recàmera per als tricolors. Els d'Eder Sarabia comencen a veure la llum al final del túnel, però el tècnic és el primer que sap que no hi res fet.

Peus a terra. Començant per aquest divendres en què els tricolors visiten l'Alcoraz, el camp de l'Osca, un rival directe, 5 punts per sobre dels d'Eder. Serà el primer escull d'un 'tour de force' al mes de març en què s'enfrontarà al Llevant i a rivals directes com l'Amorebieta, el Cartagena i el Mirandés

Informa: Sergi Cano

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.