"Fa 30 anys que vivim de pegats"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

S'ha deixat escapar una oportunitat històrica. Així veu el president de la Federació d'Atletisme, Josep Maria Missé, les obres dutes a terme a l'estadi Comunal Joan Samarra. Considera que s'han fet només pegats temporals, com al tartan, però que no s'ha resolt el problema estructural de la instal·lació.

L'adequació de l'estadi Comunal Joan Samarra ha despertat les crítiques de la Federació d'Atletisme en considerar que s'ha deixat escapar una oportunitat única amb els Jocs dels Petits Estats.

"Crec que hi havia una oportunitat de refer la grada principal, de deixar una instal·lació adequada a la realitat de l'esport andorrà, però és obvi que ja no hi som a temps i és una llàstima."

Josep Maria Missé, president FAA

Els treballs fets no són suficients.

"No ens enganyem, el tartan seguirà sent un problema en cinc o set anys, perquè té un dèficit estructural que s'ha d'arreglar."

Josep Maria Missé, president FAA

I aprofundia:

"Ja fa trenta anys que vivim de pegats i no és una instal·lació on puguem practicar l'atletisme. Els llançaments no es poden fer i, a dia d'avui, la llargada tampoc es podria fer en bones condicions, perquè s'ha de refer el fossat."

Josep Maria Missé, president FAA

Precisament, una de les actuacions serà la instal·lació d'una petita pista d'escalfament a l'aparcament adossat a l'estadi. A hores d'ara no s'ha tancat com seria, però s'estan valorant diferents materials més enllà del tartan per fer-ho més econòmic.

Informa: Joel Romero

Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.