La FAE aposta per l'estil lliure i l'esquí nòrdic amb Jordan i Esteve

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació d'Esquí i Andbank han presentat aquest matí l'acord de patrocini per a la propera temporada per a les seccions d'esquí nòrdic i freestyle. Scotty Jordan en estil lliure i Ireneu Esteve en esquí de fons seran les primeres espases de la federació. Dues disciplines que volen créixer.

Andbank estarà al costat de les disciplines més joves de la Federació d'Esquí, el nòrdic i el freestyle. Scotty Jordan tornarà a ser el pal de paller a la secció d'estil lliure després de la llarga baixa per lesió de Carlitos Aguareles. Jordan vol deixar enrere les lesions i buscarà regularitat aquesta temporada a la Copa del Món, al costat de Josep Gil, l'entrenador.

El debut a la Copa del Món per Scotty Jordan serà el 10 de gener a l'estació suïssa de Gstaad, en la modalitat de big air.

Pel que fa a l'esquí nòrdic la federació recupera aquesta secció amb Ireneu Esteve. Amb 18 anys i el Campionat d'Espanya júnior a la butxaca, el jove esquiador de Naturlàndia arriba a la FAE aixecant expectació. Ahir es va proclamar campió de Catalunya absolut d'esquí de rodes. Aquest any debutarà a la Copa d'Europa on espera seguir estant entre els millors. Esteve debutarà a la Copa d'Europa el 14 de desembre a Itàlia.

Informa: Cesc Sanjuan    Imatge: Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.