La FAE premia als millors esportistes de cada especialitat i categoria

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació d´Esquí ha posat avui el colofó a la temporada amb el tradicional lliurament de trofeus als millors de cada especialitat i categoria.

Aquest any l´escenari escollit ha estat l´hotel Roc Blanc, d´Escaldes-Engordany. Esportistes i entrenadors de tots els clubs han deixat petit l´auditori. Ha estat un any amb alguns resultats força destacats, sobretot els protagonitzats per Mireia Gutiérrez, en esquí alpí, i també amb cites de primer nivell organitzades al país, com les finals de la Copa d´Europa de velocitat a la pista de l'Àliga del Tarter. L´any vinent Andorra acollirà per segon cop la Copa del Món d´esquí alpí. Abans, al congrés de la Federació Internacional que tindrà lloc el mes vinent a Varna, Bulgària, l´entitat presidida per Albert Coma presentarà diferents candidatures.

 

Declaracions: Albert Coma, president FAE 

Informa: Joan López  Imatge: Víctor Reolid

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.