El FC Andorra arrenca la reconquesta de segona a Lezama  

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra estrena aquesta tarda de diumenge la temporada oficial amb el primer partit de lliga al camp del Bilbao Atlètic. El partit es jugarà a Lezama. Manu Nieto amb peu i mig fora de l'Andorra no ha entrat a la convocatòria.

Aquest és el Bilbao Atlètic 2024-2025. La de Lezama és una de les pedreres més prolífiques de l'estat espanyol. Com a bon filial s'espera que imposin un fort ritme. En la seva contra la funció de salvar els mobles del primer equip quan hi ha baixes, Valverde ha hagut d'apuntar al filial sovint els darrers dies.

"Hem vist tots els partits que han jugat en pretemporada, per poder tindre una bona descripció del que són com a equip. Quan jugues, quan un filial ha d'estar pendent dels moviments que hi hagui a escala de primer equip, però penso que els coneixem prou bé i tenim clar el que són com a equip."

Ferran Costa, entrenador FC Andorra

Amb la baixa de Moran i Manu Nieto fora de la convocatòria, hi ha molta expectació per veure el primer 11 de Ferran Costa a la lliga. El xiulet inicial a les sis de la tarda.

 Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: Meritxell Taboada / Atlètic Bilbao

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.