El FC Andorra busca el fitxatge del porter Dani Martín

El FC Andorra vol fitxar el porter del Betis, Dani Martín. El club ja ha fet una oferta i està pendent de la rescissió de contracte. És un vell conegut d'Eder Sarabia en la seva etapa com a segon entrenador del conjunt sevillà.

Al Betis no ha tingut gaires oportunitats, ja que els últims quatre anys amb prou feines ha jugat i, fins i tot, va ser cedit al Màlaga la temporada 21/22. L'internacional per Espanya sub-21 vol ser titular i té ganes de ser tricolor, segons apunten fonts properes al jugador. L'únic problema a hores d'ara és la rescissió del contracte amb els verd-i-blancs.

En cas de confirmar-se el club tindria quatre porters en nomina amb Raúl Lizoain, Nico Ratti i Marc Vidal. Ratti va renovar fa un parell de mesos, Lizoain no ha tingut el protagonisme esperat aquest darrer curs i Vidal va arribar com a tercer porter, malgrat que ha tingut oportunitats. Un trenca-closques que es desxifrarà els propers dies.

I parlant de porters, el fins ara entrenador tricolor Borja Álvarez ha tancat el fitxatge amb el PSG.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: Málaga CF

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.