El FC Andorra busca retrobar-se amb la victòria contra el Castelló

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

També en futbol, l'Andorra rep la visita aquesta tarda d'un equip cridat a pujar de categoria com el Castelló. Els tricolors volen refer-se dels darrers dos partits davant el segon millor visitant de la categoria. 

La recta final de la temporada obliga el FC Andorra a no deixar escapar molts punts si vol mantenir-se en posicions de play-off.

Els d'Eder Sarabia reben la visita aquesta tarda a les set d'un dels equips punters de la categoria, el Castelló. Sarabia admet que l'equip es troba en una posició privilegiada.

 

El tècnic només tindrà la baixa de Dani Morer per acumulació de targetes. Qui podria disposar de minuts és Carlos Martínez. El davanter ha superat la lesió que l'ha tingut apartat algunes setmanes i els seus gols seran vitals per mantenir-se a la part alta de la taula.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.