El FC Andorra buscarà trencar la mala ratxa al Ciutat de València

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Xoc de dinàmiques aquesta tarda de dissabte al ciutat de València. Un Llevant en posicions d'ascens directe que no perd des del 9 d'octubre rep un FC Andorra necessitat de victòries. Els d'Eder Sarabia acumulen quatre derrotes consecutives. Els tricolors, com sempre, seran valents i esperen un duel similar al de Copa.

El FC Andorra va completar el darrer entrenament aquest divendres a València. L'Andorra va superar el Llevant a la primera volta. En el següent partit els granotes van perdre a casa contra el Santander, va arribar Javi Calleja i des de llavors no han tornat a perdre. 17 partits sense derrota. Si aquest dissabte guanyen seran líders, amb tot, Calleja no es refia de l'Andorra. "Les dinàmiques són molt enganyoses, jo em centro més en la plantilla que tenen, el joc que realitzen."

Sarabia espera un partit similar al de copa on l'Andorra va ser superior a la segona meitat però va patir a l'inici amb els contraatacs del Llevant. "Ser agressius, perquè ens trobem molt bé i còmodes. I en determinats moments ens tocarà replegar-nos."

L'Andorra continua amb les baixes de Dani Morer, Martí Vilà i Vilanova. El xiulet inicial, a dos quarts de set de la tarda en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Andreij Cristancho
Imatges cedides: FC Andorra- Levante UD

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.