El FC Andorra cau derrotat en un partit marcat per l'expulsió de Bover

Derrota per 0 gols a 1 del FC Andorra contra el Reial Saragossa. El duel va estar marcat per l'expulsió en el minut 19 de Ruben Bover. A la segona meitat, els tricolors van treure l'èpica per posar contra les cordes l'equip aragonès amb un home menys.

Una derrota sempre és una derrota, però la imatge de l'Andorra ha pogut sortir reforçada després de la desfeta contra el Saragossa. Els tricolors van oferir actitud i compromís contra un equip que arribava com a segon classificat al Nacional.

En el minut 19, en una pilota dividida, Rubén Bover va intentar aixecar la cama per evitar impactar amb el seu excompany Marc Aguado amb tanta mala sort que li va fregar la cara amb els tacs. Aquelles accions que fan mal als ulls i, malgrat no haver-hi intencionalitat, l'àrbitre interpreta l'acció com a greu, assegura el tir i ensenya la targeta vermella a Bover. 

Després d'això, l'Andorra havia de jugar 70 minuts més l'afegit amb 10 homes. Amb un menys tenien més dificultats per fer mal en atac, però es mantenia l'ordre defensiu sense patiments. En una jugada aïllada, la primera ocasió de perill pels dos equips, marcava Mollejo amb una gran rematada de cap en el minut 37. El duel semblava decidit, però ni de bon tros. 

Sarabia va canviar el dibuix convertint els dos laterals en migcampistes i arriscant gairebé amb només dos defenses i la jugada gairebé li surt.

L'Andorra va passar a tenir el control del partit i fins i tot crear ocasions. Iker Benito va encarar Cristian Álvarez a gran velocitat, el van tocar per darrere i, va anar per terra. En un primer moment l'àrbitre va pitar penal i targeta groga, però el VAR el va corregir i ho va considerar càrrega lleial. 

Tot seguit Scheidler, molt combatiu, rematava de cap al pal. L'Andorra va tenir alguna arribada més, però la pilota no va voler entrar. Derrota on, a diferència d'Albacete, l'equip surt reforçat. Ara cal demostrar la mateixa actitud fora de casa, el dilluns contra l'Elx.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.