El FC Andorra engega la tecnificació amb el planter

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

42 nens i nenes de 7 a 13 anys han participat a la jornada de portes obertes dels entrenaments de tecnificació del Futbol Club Andorra. Sessions que tindran lloc cada dilluns a l'Estadi Comunal.

El Futbol Club Andorra ha iniciat els entrenaments per a nens de 7 a 13 anys. L'objectiu és treballar aspectes tècnics i tàctics i que sigui compatible amb jugar amb un altre club federat.

Més d'una quarantena d'infants han participat a l'entrenament de portes obertes. La intenció és complementar els entrenaments fets amb els clubs del país i aportar un treball més específic amb entrenadors de la base de l'Andorra.

"La qüestió és treballar i, sobretot, que gaudeixin", diu Sergio Moreno, coordinador de la base del FC Andorra. Els entrenaments també serviran al club per a intervenir en la millora i el progrés dels futbolistes més joves i poder comptar amb alguns de cara al futur per "incorporar-los a la nostra escola".

Els entrenaments tindran lloc els dilluns a l'Estadi Comunal a partir de dos quarts de sis de la tarda i tindran una durada d'una hora.

Informa: Héctor Aza

Imatges: Javier Martín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.