El FC Andorra incorporarà un tercer porter

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Andorra fitxarà un porter per suplir la baixa de Raúl Lizoain. Es busca algú que accepti el rol de tercer porter, però amb garanties per ocupar la porteria en cas que fos necessari.

L'operació fitxatges del FC Andorra continua i ara s'hi ha sumat un nou objectiu, un porter. La sortida de Raúl Lizoain cedit al Cartagena portarà la direcció a buscar un tercer porter. "Ha de voler jugar i nosaltres hem de tenir clar que pot ser titular en qualsevol moment", explicava el tècnic tricolor.

Sarabia ha tingut paraules d'agraïment a Lizoain. "Molt del que es va consolidar l'any passat i el que estem creant ara és gràcies a ell."

L'Andorra viatjarà a Saragossa aquest divendres a la tarda amb autocar per passar-hi la nit, i l'endemà posarà rumb a Amorebieta per jugar contra els bascos diumenge.

Informa: Joel Romero
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.