Karrikaburu reforça la davantera de l'Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ja és oficial, el FC Andorra ha fet seu els serveis del golejador Jon Karrikaburu, un dels jugadors més cobejats en aquest mercat d'hivern. El jugador arriba procedent de l'Alabès on no ha tingut minuts. Per la seva banda, Manu Nieto marxa cedit a l'Elx a petició del jugador, que vol tenir més minuts. Abans d'abandonar les files tricolors l'andalús ha renovat amb l'Andorra fins al 2026. L'equip il·licità ha pagat una quantitat per obtenir la cessió i tindrà una opció de compra pel jugador.

Mentrestant, el FC Andorra continua amb la seva estada a la Vall d'en Bas per afrontar el retorn a la competició el dia 14 després de la llarga aturada nadalenca. El que era una bassa d'oli ha entrat en ebullició en el penúltim dia d'estada per l'intercanvi de cessions que portarà Jon Karrikaburu, davanter centre de 21 anys, internacional sub-21 amb Espanya, que pertany a la Reial Societat, a l'Andorra.

Aquesta campanya estava jugant amb l'Alabès de Luis Garcia Plaza, però només acumulava 14 minuts en tota la primera volta a la lliga. Diferents equips de segona s'havien interessat pels seus serveis, però el jugador ha preferit decantar-se per l'opció tricolor.

La seva arribada també permet la marxa de Manu Nieto cedit a l'Elx. El jugador andalús, màxim golejador de l'Andorra amb quatre dianes, havia demanat sortir a la recerca de més minuts. Karrikaburu ja entrena amb l'Andorra i podria debutar dilluns en el duel amistós contra el Lausanne Sport, de la primera divisió suïssa, en el darrer dia d'estada a la Vall d'en Bas. Els d'Eder Sarabia disputaran el primer partit de la segona volta el proper diumenge, a casa, contra el Leganés, líder de la Lliga Hypermotion.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: FC Andorra  

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.