El FC Pas de la Casa, una combinació de veterania i joventut per arribar a primera

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Pas de la Casa de futbol està completant una gran temporada sense perdre cap partit i busca tancar l'ascens com més aviat millor. A més, també disputarà una de les semifinals de la Copa Constitució amb la il·lusió de guanyar el títol.

13 victòries i 2 empats. Aquest és el balanç del Pas de la Casa a segona divisió aquest curs. Els encampadans han creat un projecte ambiciós enguany per assolir l'ascens per primer cop en la història del club. Al capdavant de la nau, un veterà de la lliga com Sebas Varela. Considera que l'experiència del seu equip és un grau. "Hem muntat un bon equip amb jugadors que ja han jugat a la lliga i que volen continuar jugant al futbol. Ara per ara anem bé per l'objectiu".

L'objectiu és ser campions de lliga. El jugador del FC Pas de la Casa, Sergi Suárez, destaca el bon ambient que s'ha creat. "Un projecte molt ambiciós. Des del principi de temporada s'han fet bé les coses. Tots estem sumant i el grup humà que hi ha és increïble i això és el factor més important".

L'altre gran caramel és la semifinal de Copa Constitució que disputarà a l'abril contra el FC Santa Coloma. El millor exemple és l'Extremenya l'any passat. Ningú descarta res. Suárez creu que s'ha de somiar. "Qui sap, és futbol perquè no pensar-hi. Perquè no continuar il·lusionats. Somiar amb la final i anar a Europa". Per la seva banda, l'entrenador explica que estan il·lusionats perquè molts d'ells creu que "es retiraran aquest any".

L'equip té 10 punts de marge sobre l'Esperança, que marca l'ascens directe. Malgrat que encara queda la disputa del play-off, els de Sebas Varela mantenen la velocitat de creuer.

Informa: Joel Romero
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.