El FC Santa Coloma jugarà la Lliga de Campions i el Lusitans, la Lliga Europa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Santa Coloma es va proclamar ahir campió de lliga. Els de Richard Imbernón eren l'únic equip que arribava a la darrera jornada depenent d'ell mateix i no va perdonar. Els colomencs jugaran la Lliga de Campions, el Lusitans serà el representant a la Lliga Europa.
El Futbol Club Santa Coloma arribava a l'última jornada com a únic equip que depenia d'ell mateix per conquerir el títol de lliga. El Sant Julià, més pendent de la final de Copa, no va ser rival. Al descans els de Richard Imbernón ja guanyaven 2 a 0. A la represa, Toscano va sentenciar amb el tercer. Aquest és el novè títol de lliga per al Futbol Club Santa Coloma, que li permet tornar a participar a la Lliga de Campions, on l'any passat va aconseguir superar la primera ronda.Al Comunal es disputava una final per decidir la plaça a la Lliga Europa. El Lusitans es va avançar al marcador a la sortida d'aquest córner. Els de Vicenç Marqués van ampliar l'avantatge amb aquesta bona centradra de Carlos Costa i el primer gol d'Alfi. Abans del descans Jordi Rúbio escurçava distàncies de penal per l'Unió Esportiva Santa Coloma. A la represa, tornava a marcar Alfi. Aquesta vegada la centrada arribava des de la dreta dels peus de Bruninho. D'aquí al final, la sentència del Lusitans de córner i Jordi Rúbio que va tancar el marcador altre cop des dels 14 metres. L'única opció per a l'Unió Esportiva Santa Coloma d'estar a Europa és la victòria del Futbol Club Santa Coloma a la final de la Copa Constitució, que disputaran els colomencs aquest diumenge contra el Sant Julià.Informa: Cesc Sanjuan
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.