El FC Santa Coloma perd per 0 a 4 en el comiat de la Youth League

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Santa Coloma ha tancat la participació en la UEFA Youth League amb una derrota per 4 a 0 davant del JK Tallinna Kalev d'Estònia, que s'ha mostrat molt superior en els dos partits. Ha estat la primera vegada que el futbol andorrà ha comptat amb un representant en aquesta competició creada ara fa 11 anys, que reuneix les promeses dels millors equips del continent.

Sota una pluja incessant i amb el suport de molts familiars i amics, que gairebé han omplert la grada de Borda Mateu, els jugadors d'Àlex Moya han sortit al terreny de joc a competir i tancar la participació europea amb un bon regust. Els colomencs volien demostrar que el 7 a 0 encaixat a Estònia en el partit d'anada, amb un jugador menys des del minut 3 per l'expulsió de Fernandes, no reflectia la diferència real entre tots dos equips.

L'empat a zero s'ha mantingut fins a les acaballes de la primera part, quan el Kalev s'ha avançat en una jugada per la banda esquerra finalitzada per Raiko Ilves. El campió d’Estònia ha fet tres dianes més a la represa, la darrera de penal en l’últim minut del temps afegit. Do Nascimiento ha tingut l'ocasió més clara del campió andorrà, amb una bona rematada des de la frontal que ha aturat el porter visitant, ben col·locat.

Més enllà del resultat, aquesta i les futures participacions a la UEFA Youth League han de ser un estímul perquè els joves valors del futbol andorrà continuïn creixent