La Federació de Gimnàstica participa per primera vegada amb equip a l'Europeu júnior de gimnàstica rítmica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació de Gimnàstica està a punt de complir un somni. Aquest divendres participarà, a Bielorússia, a l'Europeu júnior de gimnàstica rítmica per primera vegada amb un conjunt, una fita, fins fa poc, impensable.

Aquest cap de setmana es va presentar el conjunt amb el qual la federació competirà a l'Europeu en el Campionat d'Andorra que va tenir lloc a Encamp, amb coreografia de Sofia Cortesao. Les sis representants a Minsk són Andrea Ramos, Míriam Sánchez, Judit Flinch, Jèssica Pereira, Carla Puig i Paula Talarn. Des de la federació fa molts anys que es treballa per fer realitat aquest somni.

Eva Rodríguez, presidenta Federació de Gimnàstica: "És molt difícil tenir sis gimnastes iguals, amb el mateix nivell, amb la mateixa tècnica. Per un país petit com el nostre, és tot un repte. Ens ho vam plantejar fa cinc anys, aquestes nenes porten quatre anys treballant juntes i finalment ho hem aconseguit. Enviem un equip júnior a l'Europeu".

A Minsk participaran fins a 150 gimnastes de 26 països. Andorra no pot tenir aspiracions de classificació, l'objectiu és agafar experiència. L'equip andorrà marxarà demà cap a Bielorússia. Divendres disputarà les classificatòries, al Minsk Arena, amb capacitat per a 6.500 espectadors.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.