La Federació de Rugbi recupera el campionat intraescolar per a nens de 8 i 9 anys

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Gràcies al patrocini de Globalvia Túnels d'Envalira, a partir de dilluns que ve, i durant quatre dilluns més fins al primer de juny, 460 nens i nenes d'entre 8 i 9 anys prendran part del campionat intraescolar de rugbi. La intenció és afegir-hi més centres i un ventall d'edat més ampli perquè el campionat arribi a disputar-se tot l'any. Tot plegat per augmentar el planter de l'escola de rugbi.
Torna el campionat intraescolar de rugbi. La federació, gràcies al patrocini de Globalvia Túnels d'Envalira, recupera aquesta competició en què participen els escolars del país. En aquesta ocasió s'hi han apuntat 13 dels 27 centres, uns 460 nens i nenes. La idea, però, és que se n'hi afegeixin més i ampliar el ventall d'edats fins arribar a tots els escolars, des de maternal fins a batxillerat. Aquest cop seran els infants de 8 i 9 anys que jugaran repartits en quatre dilluns: el 4, 11 i 18 de maig i les finals, l'1 de juny. Es jugarà amb normes de rugbi 7, amb camps reduïts, i equips mixtos.Philippe Berdaguer, director tècnic escola de rugbi: "Esperem superar el nombre de nens i la participació sobretot de les escoles. La finalitat és que tot això vagi alimentant l'escola de rugbi". Xavi Vilasetrú, president FAR: "La nostra intencióés que aquest torneig acabi sent un torneig de tots els centres escolars, de totes les edats i durant tota la temporada". Pel que fa a la selecció absoluta, la convocatòria pel partit de Letònia inclou dues novetats a causa de les nombroses baixes per lesió. El duel és clau per Andorra que, en cas de guanyar, pujaria llocs a la classificació del seu grup de Copa FIRA i s'asseguraria la permanència. Per cert que, des de la federació, han avançat que el sistema de competició patirà canvis dràstics a partir de la temporada 2016-2017.Informa: Jordi Cama Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.