Feliç Dia de Reis per al MoraBanc Andorra (98-73)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra, intens en defensa i clarivident en atac (10/21 en triples), ha tancat la primera volta del campionat sumant la sisena victòria de la temporada, segona consecutiva, després de superar amb contundència al UCAM Múrcia per 98 a 73 amb 20 punts de Jerrick Harding. Jean Montero, MVP amb 13 punts, 4 rebots, 6 assistències i un 21 de valoració. Destacar també l’actuació de Dos Anjos (15 punts, 6 rebots, 20 de valoració), Rafa Luz (12 punts, 7 rebots) o Marin Maric (13 punts).

El MoraBanc Andorra ha donat la benvinguda el 2024 de la mateixa manera com va acomiadar el 2023, amb una victòria. Després de trencar el malefici de les vuit derrotes consecutives a Saragossa, l'equip tricolor ha demostrat aquest dissabte que segueix en línia ascendent després de superar l'UCAM Múrcia el dia del debut del finlandès Alexander Madsen. Amb aquesta contundent victòria contra un dels equips més en forma de la temporada classificat per a la Copa, els homes de Natxo Lezkano fan un pas més cap a la permanència després de tancar la primera volta amb 6 victòries.

El que s'ha viscut aquest dissabte en la Bombonera és un bon regal per a acabar un dia tan especial com el dels Reis Mags. I això que el MoraBanc Andorra començaria nerviós, patint en el rebot, en defensa i perdent pilotes. Però l'equip tricolor entraria ràpidament en dinàmica de partit amb un parcial que deixaria un 11-4 i un 14-7 en el marcador amb l'aportació de Rafa Luz i Jerrick Harding, però els visitants reaccionarien amb la presència d'un Troy Caupain que donaria oxigen als seus. De fet, un 5-14 de parcial permetria a l'UCAM Murcia posar-se per primera vegada per davant en el marcador (19-21). Els de Sito Alonso arribarien al final del primer quart amb quatre punts d'avantatge davant un MoraBanc que aniria de més a menys (21-25).

Però en el segon quart els de Natxo Lezkano tornarien a recuperar la seva versió més sòlida contagiada pel debutant Alexander Madsen. El MoraBanc Andorra, jugant molt fort, tornaria a agafar les regnes del partit amb un gran Marin Maric ben acompanyat per un Jean Montero que començaria a fer de les seves. Al descans, el conjunt andorrà arribaria amb una màxima de dotze punts (53-41) davant un Sito Alonso desesperat. El tècnic madrileny de l'UCAM Murcia rebria una tècnica anant cap als vestuaris.

Però després del temps de descans el MoraBanc no abaixaria els braços. Avassallant en totes les facetes del joc amb un gran Jerrick Harding, l'equip de Natxo Lezkano, disparat, arribaria als 23 punts de diferència (73-50), una sagnia que Sito Alonso frenaria amb l'encert de David Jelinek (76-58) el dia del seu retorn al Principat al costat de Moussa Diagne i Dylan Ennis. Amb un 78-58 en el marcador començaria l'últim quart. Deu minuts amb el partit sentenciat en els quals el MoraBanc no aixecaria el peu de l'accelerador amb la contundència de Felipe Dos Anjos sota els cèrcols fins al definitiu 98-73. Sens dubte, el millor regal de Reis.

El MoraBanc Andorra començarà la segona volta del campionat rebent el proper dissabte 13/01 el Bilbao Basket (20:45h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.