Fèlix Álvarez aspira a la reelecció al capdavant de la FAF

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fèlix Àlvarez es presentarà a la reelecció com a màxim dirigent de la Federació de Futbol. Les eleccions es faran al setembre. En l'assemblea d'aquest dijous a la nit es van prendre mesures per evitar més impagaments als jugadors i també s'ha obert la porta a  crear una instal·lació de futbol sala.

Fèlix Àlvarez va arribar fa quatre anys a la presidència de la Federació de Futbol. Aquest setembre s'esgota aquest primer mandat al capdavant i ha decidit presentar-se a la reelecció. El president de la FAF considera que han iniciat el projecte de l'estadi a Encamp i "la veritat és que ens agradaria acabar-lo. Crec que les coses de moment estan sortint bé i en l'àmbit econòmic les coses estan controlades".

Pel que fa als impagaments a jugadors, dijous es va decidir a l'assemblea que es rebaixava de tres a dues les incompareixences per quedar exclòs de la competició. Àlvarez destaca que amb la mesura "possiblement tampoc tallaràs les incompareixences perquè al final jo crec que és una bona gestió d'un club i saber amb quins mitjans econòmics compta al principi de la temporada".

Del primer mandat es queda amb la creació del camp de la Massana i ara vol viure l'estrena de l'estadi d'Encamp. Aquesta instal·ació també acollirà la seu federativa i s'espera que estigui a punt la tardor del 2024. En el proper mandat Àlvarez no descarta la creació d'una instal·lació de futbol sala per poder acollir tornejos internacionals. "Un cop finalitzes el projecte d'Encamp hauríem de veure amb quins diners comptem i es podria plantejar de fer alguna inversió més".

La federació ha acabat la campanya amb un superàvit de 220 mil euros uns diners que es destinaran al debut de la selecció femenina aquest setembre a la lliga de les Nacions. El pressupost per a la propera campanya és de 8,3 milions d'euros.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: David Moreno/ Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.