Ferran Costa creu "a mort" en la salvació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ferran Costa reconeix que l'Andorra viu una situació molt complicada, però diu que n'era plenament conscient quan va arribar a la banqueta. Per al tècnic, la línia que està mostrant l'equip és bona. Això sí, cal més determinació i contundència. 

La derrota contra l'Albacete va ser un cop molt dur, però l'Andorra ja ha girat full i s'agafa a les opcions encara matemàtiques de permanència. Ferran Costa defensa el model de joc i la identitat de l'equip i creu que el pas endavant passa per ser més eficients a les dues àrees.

"L'equip ve de fer partits molt bons, molt bona feina, però la realitat és que ens estan fent mal amb menys del que nosaltres necessitem per fer-ne. Això és una assignatura que hi hem de fer front". 

Ferran Costa, entrenador del FC Andorra

I la manera de fer-hi front és amb més determinació i contundència. Tot i que amb l'aigua al coll, Ferran Costa veu l'equip sencer malgrat "la situació complicada". I té clar que "si només tinguéssim un 1% de possibilitats, jo hi creuria a mort".

Les baixes dels sancionats Jandro, Scheidler i Petxa obligaran a introduir canvis a l'onze titular. L'equip viatjarà a Gijón aquest divendres al matí per jugar dissabte a un quart de cinc de la tarda. 

Informa: Joan López

Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.