Ferran Teixidó, quart al Quilòmetre Vertical de Zegama

Ferran Teixidó va ser ahir quart al Quilòmetre Vertical de Zegama. L'atleta andorrà es va quedar a només 40 segons del podi.

Andorra s'ha quedat a un pas del podi en els dos Quilòmetres Verticals de més renom que s'han disputat en aquest inici de temporada. Òscar Casal, quart a la Transvolcània i ahir Ferran Teixidó, amb idèntic resultat a Zegama. El més ràpid va ser Josep Viñas amb un temps de 34 minuts i 24 segons. En categoria femenina triomf per a Laura Orgué amb Stephanie Jiménez segona. Demà es disputarà la marató, amb l'absència de Kilian Jornet, set vegades guanyador de la prova.