El fitxatge andorrà de la temporada

Aquesta ha estat una pretemporada plena de fitxatges, per al River Andorra. De totes les incorporacions, una és andorrana. Guille Colom torna a casa després d'acabar els estudis i jugar les dues últimes temporades al Casablanca de Saragossa, a la Lliga EBA.

Ha estat una pretemporada plena de fitxatges estrella. Més des de l'ombra ha arribat l'única adquisició andorrana per a la nova temporada. Completats els estudis a Saragossa, Guille Colom torna a casa. Ho fa amb un equip ple d'aspiracions, molt diferent del River que hi havia quan va deixar Andorra i creu que el nivell d'exigencia als entrenaments l'ajudara a millorar com a jugador. Com no podia ser d'un altra manera, el seu gran ídol és el seu germa. A diferencia del Quino, el Guille és un jugador més tirador i menys director. Jugar algun dia al costat del seu germa seria un somni fet realitat pero matisa que s'ha "d'anar pas a pas i treballar molt encara". Feliç de tornar a estar a casa, Guille Colom vol demostrar a l'entrenador que pot tenir un paper protagonista aquesta temporada. Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Sergi Pla Locució: Jordi Lorente

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.