El fitxatge de Trias pel River haurà d'esperar un dia més

Ha estat a Andorra i sembla que l'acord amb el River ja és un fet. Però el fitxatge de Jordi Trias pel club andorrà haurà d'esperar, com a mínim, un dia més. El pas previ continua sent la rescissió del contracte que el jugador té amb el Joventut de Badalona i que s'esperava que s'acabés de concretar avui. Mentrestant, el River prepara el partit de tornada de semifinals de la Lliga Catalana amb l'equip en quadre.

Jordi Trias continua sent el protagonista de l'actualitat al River, tot i que l'anunci del seu fitxatge es farà esperar, com a mínim, un dia més. L'aler pivot català ha estat els darrers dies al país i s'esperava que el club el presentaria avui, però finalment tot ha quedat en no-res. I és que, aquesta tarda, quan Joan Peñarroya ha comparegut davant dels mitjans de comunicació, Trias encara no s'havia desvinculat del Joventut de Badalona. El tècnic el continua esperant, però no indefinidament.

Joan Peñarroya ha explicat que Trias "ha estat a Andorra, l'hem vist, però tot passa perquè pugui deslliurar-se de la seva situació contractual". Ha afegit, però, que "no pot anar més enllà d'aquesta setmana".

Si tot va com espera el club, Trias podria signar demà amb el River i veure des de la grada del Poliesportiu la tornada de semifinals de la Lliga Catalana davant del Barça B. L'equip afronta el duel davant del filial blaugrana en quadre.

Peñarroya ha fet una anàlisi de la situació de l'equip: "Hem tingut Gerbert Martí parat deu dies, a Asier no el podem collar gaire perquè se li carrega el genoll, Marc Blanch és dubte perquè té molèsties, i Èric Sánchez va millor però té una càrrega que li porta problemes".

El partit entre el River i el Barça B es jugarà a les nou del vespre al Poliesportiu i serà la presentació de l'equip davant de l'afició.

Informa: Xavi Bonet/ Joan López    Imatge: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.