Font i Viladrich ja treballen a les ordres de Justo Ruiz

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra continua reforçant la plantilla per fer front amb garanties al salt a la Primera Catalana i ahir va tancar els fitxatges del defensa Robert Font i del migcampista ofensiu Pau Viladrich. El tècnic Justo Ruiz espera tancar dos reforços més en els propers dies.

Van firmar a la tarda i al vespre ja van entrenar-se per primera vegada amb els seus nous companys a Aixovall. Les dues darreres incorporacions del Futbol Club Andorra presenten un perfil ben diferent.

Robert Font és un defensa central de 29 anys amb experiència contrastada a Tercera, on ha jugat les darreres tres temporades a les files del Vilafranca. Pau Viladrich, de 19 anys, és un interior que destaca per la polivalència i que la temporada passada va militar a les files del Lleida Esportiu a la Divisió d´Honor juvenil.

Font i Viladrich s´afegeixen a les incorporacions del davanter Arturo Gándara i el porter Friday, tots dos procedents de la Lliga Nacional, en una plantilla que continua oberta a l´espera de nous reforços.

Informa: Joan López Imatge:Marta Paixà

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.